به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی از لرستان، مصطفی ملکی صادقی با اعلام این خبر اظهار داشت: در تمام جهان هدف از تشکیل یک مرکز تحت عنوان مدیریت راهها این بوده که یک واکنش آنی به یک رخداد جادهای نشان داده شود.
وی ادامه داد: در استان در حال حاضر ۳۱۶ دستگاه ناوگان سبک و سنگین داریم که میتوانیم با استفاده از آنها به این رخدادها واکنش نشان دهیم، اما ابتدا باد از آن مطلع شویم.
ملکی افزود: در مرکز مدیریت راهها یا سیستمهای حمل و نقل هوشمند نیازمند استفاده از فناوری اطلاعات هستیم، به عنوان نمونه در چهار پاسگاه ورودی استان سیستم توزین در حال حرکت را داریم و همچنین تابلوی پیام متغیر ایجاد کردیم.
معاون فنی و نظارت و حمل و نقل ادارهکل راهداری و حمل و نقل جادهای لرستان افزود: ۱۹ نقطه حساس را به دوربینهای نظارت تصویر مجهز کردیم و همکاران ما وضعیت ترافیک را با استفاده از آنها رصد میکنند.
وی با بیان اینکه توسعه این سامانهها به این گونه نیست که هرسال برای افزایش آنها برنامه داشته باشیم، اضافه کرد: امسال با توجه به ترددهای نوروزی با اعتباری معادل پنج میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان شش سامانه جدید را خریداری و در آزادراه خرمآباد ـ اراک به کار بستیم.
ملکی تصریح کرد: ایمنی مهمترین فعالیت در ادارهکل راهداری و حمل و نقل جادهای است که در این راستا در نظر داریم تعداد مجتمعهای خدماتی رفاهی بین راهی لرستان را به ۱۸ مجتمع برسانیم.
معاون فنی و نظارت و حمل و نقل ادارهکل راهداری و حمل و نقل جادهای لرستان ادامه داد: همچنین سامانه سپهتن را داریم که به صورت آنلاین وضعیت راننده را چک میکند.